AANGESLOTEN EKR VERENIGINGEN
EKV / EKR   STADSPRINS
Stadsprins Enschede
Persbericht:
Mark Beens verkozen tot stadsprins van Enschede.
Mark Beens is de nieuwe stadsprins van Krekkelstad. Hij presenteerde zich zondagavond om 22.11. aan enkele honderden carnavalsvierders in feestpaleis het Bölke in Enschede.
Mark Beens (45) wordt deze periode bijgestaan door zijn secretarissen Roy Wiegerink (50) oud stadsprins en Klaas Magrie (56) lid Raad van Elf van de EKV.

Professional Licht en geluid
Mark Beens is in het dagelijks leven werkzaam bij Highlite International als Specialist Lighting and Controls in de buitendienst. Hij adviseert in complexe licht en geluidsinstallaties in theaters en verhuurbedrijven. Hij heeft twee zoons van 13 en 16 jaar oud.
Jong geleerd is oud gedaan
Mark is carnaval al van jongs af aan met de paplepel ingegoten. Hij is geen onbekende onder vele carnavalsvierders in Enschede en daarbuiten. Moeder is al decennia actief in het Carnavals leven. Vader Albert Beens was in 1982 prins bij de Grenskeerlkes en Stief Vader Bertus Vosmer in 1992 bij de Velvekeerlkes.
Nu is het tijd voor Krekkelstadsprins Mark om de scepter te zwaaien over het narrenvolk van Krekkelstad.
Dit alles onder het motto “Lech oet spot an met carnaval ait vedan

Carnavals virus
Secretaris Roy Wiegerink is ondernemer in Losser. Onder de paraplu van de merknaam De Zuivelhoeve is zijn winkel al 12,5 jaar een begrip in Losser.
Hij woont in Enschede en is al bijna zijn hele leven nauw betrokken bij het carnavalsleven. Hij is namelijk al 44 jaar besmet met het carnavalsvirus en wil nu nog een keer als secretaris het komende carnavals seizoen beleven.
Hij voerde al eens het carnaval in Enschede als stadsprins aan.

Had geen Keus
Klaas Magrië is door zijn vrouw Natascha Magrië voorzitter van de EKV bij  de karnaval gekomen. Hij had geen keus. Klaas en Natascha hebben 2 kinderen zoon van 18 en een dochter van 14. Ook zij zijn besmet het virus. Klaas zit nu al ruim 15 jaar bij de Raad van 11. Deze bestaat overigens dit jaar 55 jaar. Dit jaar is de eer aan Klaas als secretaris naast Krekkelstadsprins Mark te staan.
Dit trio wil er dit jaar een mooi feest van maken en hebben in het voortraject De raad van 11 en de Elfjes een opdracht gegeven leuke feesthoeden te maken, ook voor het trio, die ze 10 november tijdens het voorstellen aan ons hebben geshowd en die we tijdens het blauwe neuzenbal van de prinsengarde als groep zullen gaan dragen. We zien er naar uit dat we dit jaar met zoveel mogelijk mensen bij diverse verenigingen één groot feest kunnen maken. Aan het trio zal het niet liggen. Die hebben er zin aan. Dit alles onder het motto;
Lech oet spot an met carnaval ait vedan


INFO
Postadres
Enschedese Karnavalsraad
bandoenstraat 40
7535 CB Enschede

Tel: 0633444149
E-Mail: info@ekr-enschede.nl
0633444149