AANGESLOTEN EKR VERENIGINGEN
Heutinkkrekkels
heutinkkrekkels
Duo Heutinkkrekkels 2019 / 2020
Beste Carnavalisten,
Mijn naam is Roy Thomasson, 46 jaar, geboren en getogen in Enschede. Dit jaar mag ik samen met mijn Adjudant Daniël Fhij, 23 jaar, ook geboren en getogen in Enschede, de scepter zwaaien en voorop in de polonaise gaan lopen voor K.V. de Heutinkkrekkels.
Vroeger al toen ik nog een klein ventje was ging ik met mijn ouders mee naar de carnaval. Toen keek ik als klein jongetje altijd op tegen die grote mannen met een steek op hun hoofd. Mijn vader was ook een carnavalist en was in het jaar 1985 Graaf Evert van K.V. de Hekk’n-Sloet’es en was heel actief in de carnavalswereld, waarbij hij verschillende functies heeft bekleed, bijvoorbeeld in het jaar 1987 was hij secretaris van de krekkelstadsprins Tonny Mellink alias Lucky Luck. Om mijn vader te eren heb ik het jaar 1985 ook in mijn medaille verwerkt.
Ik was zelf lid in het jaar 1987 bij de Oonderboksen van de EKV en later bij de Klötterboksen van de EKV.
Heel wat jaren ben ik door omstandigheden niet meer actief geweest in de carnaval maar in mijn hart blijf ik een carnavalist en voor mij voelde het dan ook als een enorme eer toen ik gevraagd werd om Prins te worden voor K.V. de Heuttinkkrekkels, het jawoord was dan ook snel gegeven. Jammer dat mijn vader dit niet meer kan meemaken, want ook voor hem was dit een prachtig cadeau geweest.
Adjudant Daniël loopt al vanaf jonge leeftijd mee in de optochten met K.V. de Heutinkkrekkels. Even een paar jaar er tussenuit te zijn geweest (echter niet zonder carnaval te vieren) maakt die een comeback met zijn vader die in 2015/2016 Prins mocht zijn van K.V. de Heutinkkrekkels en aan Daniël de eer om Adjudant van de Prins te zijn, sindsdien heeft Daniël geen uitstapje meer gemaakt en ook in het jaar 2017/2018 gevraagd om Adjudant te zijn.
Ons motto voor dit jaar “Wie goat d’r veur”, vol enthousiasme goat wie het carnaval deur.
Rest mij nog mede namens mijn Adjudant Daniël en K.V. de Heuttinkkrekkels, iedereen een fantastisch carnavalsjaar toe te wensen en succes met alle voorbereidingen voor de carnaval, hopelijk zien we elkaar terug op de feesten en zullen we samen proosten op een gezellig leuk carnavalsjaar 2019/2020.
3x krekkelstad ie doot mie wat!
Met vriendelijke carnavalsgroet,
Prins Roy 1


INFO
Postadres
Enschedese Karnavalsraad
bandoenstraat 40
7535 CB Enschede

Tel: 0633444149
E-Mail: info@ekr-enschede.nl
0633444149